Noticias‎ > ‎

4 NOMINACIONS ALS PREMIS BUTACA

publicado a la‎(s)‎ 20 sept 2009, 9:52 por EGOS Teatre

S’obre el període de votacions dels Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya, que enguany celebra la seva catorzena edició amb una nova categoria dedicada a la composició musical.


Fins el proper dilluns 17 de novembre, tots els espectadors que així ho desitgin podran votar a www.premisbutaca.cat els seus favorits dins la vintena de categories que ha seleccionat un jurat independent. “El públic té criteri i vota amb coneixement de causa”, diu Glòria Cid, responsable dels premis al costat de Toni Martín.


Segurament des de fa anys els premis Butaca és l’esdeveniment cultural que al cap de la temporada aplega més gent del sector teatral. Els premis que un cert dia van néixer a partir d’un programa de Ràdio Premià, Des de la butaca, han convertit aquest municipi del Maresme en sinònim de teatre i cinema, malgrat no comptar amb cap teatre ni cap sala de cinema. Després de dos anys d’itinerància (Viladecans i Mataró), els premis tornen al Pavelló Municipal d’Esports de Premià en aquesta catorzena edició, que es celebrarà el 24 de novembre. Les entrades per a la gala ja són a la venda a www.telentrada.es .


[extret de teatral.net]


El nostre espectacle, Ruddigore o la nissaga maleïda, ha obtingut quatre nominacions:


* Millor musical


* Millor vestuari


* Millor actriu musical Anna Alborch


* Millor actor musical Albert Mora
Comments